pensioenadvies

Berichten

Ligt u weleens wakker van geldzorgen?

Stelt u zich weleens één van de volgende vragen:

  • Heb ik wel genoeg financiële middelen?
  • Loop ik teveel risico met mijn vermogen?
  • Wanneer kan ik stoppen met werken of minder gaan werken?
  • Heb ik alles goed geregeld voor de toekomst?
  • Kan ik mijn gewenste leven leiden? Nu en in de toekomst?
  • Heb ik wel een goed beeld van mijn financiële situatie?

Als dit het geval is, dan wordt het tijd om een financieel planner in te schakelen!

Natuurlijk wilt u zoveel mogelijk genieten van het leven. Niet alleen morgen of overmorgen, maar ook nu! Geld is daarbij een belangrijk middel om dit doel te bereiken.

U heeft vast wel wensen die u graag laat uitkomen. Misschien droomt u ervan om een verre reis te maken. Of een vakantiehuisje kopen. Korter werken of eerder stoppen met werken misschien? Verhuizen? Een andere auto? Ieder mens is uniek en heeft daarom zijn eigen wensen.

Om uw dromen waar te kunnen maken heeft u inzicht nodig in uw financiële situatie. Wat zijn uw vaste lasten? Wat zijn de mogelijkheden met uw spaargeld en hoe passen die het beste in uw plaatje? Wat heeft u opgebouwd aan pensioen? Allemaal vragen die meegenomen worden bij het opmaken van uw financiële plan, zodat u wellicht uw leven kunt leiden zoals u dat graag zou willen.

Onze kracht is om naar u te luisteren! Het belangrijkste hierbij is dat voor u duidelijk wordt hoe u financieel gezien uw doelen en wensen kunt bereiken en hoe u uw vermogen kunt laten groeien om uw dromen uit te laten komen. Zodra u inzicht heeft in uw financiën en daardoor de mogelijkheden ziet, zal u rust vinden.

Hierdoor zal u toch een stuk beter kunnen slapen!

Goed geregeld met elkaar!

Contact Pura