Onze relaties

Vertrouwen staat voorop!

Bij Pura staat vertrouwen voorop. Wij geloven absoluut in een lange termijn relatie. Geen snelle verhalen, maar een eerlijke en oprechte samenwerking. Bij financiële planning gaat het om de vraag welke uitgaven u nu en in de toekomst wilt kunnen doen. Wij luisteren naar u! Wij ondersteunen u in het bereiken van uw wensen en doelstellingen en geven op een duidelijke en begrijpelijke manier financieel advies. Samen maken wij een financiële planning en sturen deze indien nodig bij. Een goede financiële planning vormt een basis voor uw toekomst!

Tot onze relaties behoren:

ondernemers

ondernemingen

particulieren.

BENT U ONDERNEMER?

BENT U ONDERNEMER?

Een oudedagsvoorziening, arbeidsongeschiktheid, nabestaandenpensioen, verzekeringen en het afdekken van financiële risico’s; u vindt het belangrijk om alle zaken op financieel vlak goed te regelen, maar het kost tijd en het is soms best lastig om inzicht te hebben en de juiste beslissingen te kunnen nemen.

BENT U EEN ONDERNEMING?

BENT U EEN ONDERNEMING?

Een financiële analyse of een uitgebreid adviesrapport, een collectief pensioen voor uw medewerkers of individuele ondersteuning. Eén van onze sterke punten is u wegwijs maken in de (complexe) wereld van financiële oplossingen.

BENT U PARTICULIER?

BENT U PARTICULIER?

Vermogensopbouw, pensioen, schenkingen, hypotheek; welke financiële keuzes maakt u? En wat zijn de consequenties voor later? Pura biedt de zekerheid van een goede financiële planning. Geen onnodige ballast. Persoonlijk en realistisch.

Contact Pura