particulieren

Vermogensopbouw, pensioen, schenkingen, hypotheek; welke financiële keuzes maakt u? En wat zijn de consequenties voor later? Pura biedt de zekerheid van een goede financiële planning. Geen onnodige ballast. Persoonlijk – Uniek en Realistisch – Advies.

Waarom een financieel plan?

Een financieel plan helpt u bij het in kaart brengen van uw financiële situatie en het plannen van uw financiële toekomst. Samen brengen wij uw inkomsten, uitgaven en vermogen met elkaar in verband en plaatsen deze items op een tijdlijn. Hierbij zijn uiteraard uw persoonlijke wensen en doelstellingen van groot belang. Wij houden rekening met veranderingen en onvoorziene tegenslagen. Zo weet u precies waar mogelijke risico’s zitten, wat u al (te) goed geregeld heeft en wat u nog moet aanvullen of bijsturen. Kortom, een helder totaalbeeld van uw financiële wensen en mogelijkheden. Een persoonlijk financieel plan geeft u rust, inzicht en vertrouwen. Wij aangesloten bij financieel platform Mijn Geldzaken. Om inzicht te houden in uw persoonlijke financiële situatie kunt u vanuit onze site rechtstreeks inloggen op mijngeldzaken

BENT U ONDERNEMER?

BENT U ONDERNEMER?

Een oudedagsvoorziening, arbeidsongeschiktheid, nabestaandenpensioen, verzekeringen en het afdekken van financiële risico’s; u vindt het belangrijk om alle zaken op financieel vlak goed te regelen, maar het kost tijd en het is soms best lastig om inzicht te hebben en de juiste beslissingen te kunnen nemen.

BENT U EEN ONDERNEMING?

BENT U EEN ONDERNEMING?

Een financiële analyse of een uitgebreid adviesrapport, een collectief pensioen voor uw medewerkers of individuele ondersteuning. Eén van onze sterke punten is u wegwijs maken in de (complexe) wereld van financiële oplossingen.

BENT U PARTICULIER?

BENT U PARTICULIER?

Vermogensopbouw, pensioen, schenkingen, hypotheek; welke financiële keuzes maakt u? En wat zijn de consequenties voor later? Pura biedt de zekerheid van een goede financiële planning. Geen onnodige ballast. Persoonlijk en realistisch.

Contact Pura