Neem contact op

Particulieren

Eerder

stoppen met werken

Financiële rust

Pensioenadvies

voor particulieren

Eerder stoppen met werken?

Heb jij jezelf wel een afgevraagd of het mogelijk is om eerder te stoppen met werken? Wil je doorwerken tot je pensioenleeftijd of misschien eerder genieten van je pensioen? Doorwerken tot je pensioenleeftijd geeft je later meer financiële ruimte. Maar aan de andere kant kost het je ook waardevolle vrije tijd. Wat zijn jouw financiële mogelijkheden?


Veel hangt af van je persoonlijke financiële situatie.

Wanneer zou je willen stoppen met werken?
Wat heb je tijdens je pensioen nodig om van te kunnen leven?
Wanneer krijg je AOW en je opgebouwde pensioen?
Wat zijn jouw plannen voor de toekomst?

Wil je inzicht krijgen in de mogelijkheden om wellicht eerder te stoppen met werken of minder te gaan werken? Wanneer kun je eventueel eerder gaan genieten van je pensioen? Op de manier zoals jij dat graag wilt.

Klik hier om onze werkwijze en mogelijkheden te bekijken

Financiële Rust

Financiële rust is goed voor je geluk. Wij geloven dat zoveel mogelijk financiële rust een positieve invloed heeft op je gevoel van welzijn.

Door de enorme hoeveelheid informatie die tegenwoordig beschikbaar is, is het vaak lastig om te beoordelen wat voor jou écht belangrijk is. Dit kan zorgen voor een gevoel van onrust. Wij proberen je te helpen om dit gevoel weg te nemen om de financiële rust terug te vinden. Wat is er op financieel gebied voor jou belangrijk? Hoe heb je dit geregeld? Heb je de juiste financiële producten afgesloten? Wat we vooral willen weten is dat waar je gelukkig van wordt!

Wil je inzicht in je huidige financiële situatie en wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn om bepaalde doelstellingen te realiseren? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Klik hier om onze werkwijze en mogelijkheden te bekijken

Contact Opnemen

Direct een persoonlijk advies nodig?

Pensioenadvies voor particulieren

Lekker met pensioen straks, wie wil dat nou niet? Door veranderende pensioenregels is een comfortabel inkomen straks niet meer vanzelfsprekend. Daarom is het slim om nu al na te denken over wat je straks nodig hebt aan inkomen als je met pensioen gaat en hoe je dat kunt regelen.

Het is belangrijk om op tijd stil te staan bij je pensioen! Hoe is dit voor jou geregeld? Wat zijn de mogelijkheden met je pensioen? Kun je eerder stoppen met werken? Wat zijn je inkomsten bij het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd?

Als je met pensioen gaat wil je vanzelfsprekend ook weten wat je kunt verwachten. Onze ervaring is dat veel mensen verdwalen in het doolhof van pensioen door de vele mogelijkheden die er zijn. Wij geven je inzicht in financiële toekomst en bespreken met je wat er mogelijk is. Wil je een passend pensioenadvies, neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Klik hier om onze werkwijze en mogelijkheden te bekijken

Al klant? Log in op Mijn Geldzaken