ondernemers

Wanneer heeft u ondernemersadvies nodig van een financieel planner? Denk aan onder andere een oudedagsvoorziening, arbeidsongeschiktheid, nabestaandenpensioen, verzekeringen en het afdekken van financiële risico’s. U vindt het belangrijk om alle zaken op financieel gebied goed te regelen, maar het kost tijd. Het is soms best lastig om inzicht te hebben in uw financiële situatie en de juiste beslissingen te kunnen nemen. Wij brengen uw totale financiële situatie in kaart en ondersteunen u in het nemen van de juiste beslissingen.

Wij bieden financiële oplossingen die elkaar versterken

Daarom kiest Pura voor persoonlijk ondernemersadvies. Ons ondernemersadvies geeft u rust. Nu en in de toekomst! Wij brengen uw risico’s, wensen en doelstellingen in kaart. Daarbij denken wij niet vanuit producten, wel vanuit uw persoonlijke situatie. Wij zorgen ervoor dat uw zakelijke en particuliere financiële oplossingen elkaar versterken, wij monitoren, sturen bij en geven duidelijke informatie. Dat scheelt u tijd en geld!

BENT U ONDERNEMER?

BENT U ONDERNEMER?

Een oudedagsvoorziening, arbeidsongeschiktheid, nabestaandenpensioen, verzekeringen en het afdekken van financiële risico’s; u vindt het belangrijk om alle zaken op financieel vlak goed te regelen, maar het kost tijd en het is soms best lastig om inzicht te hebben en de juiste beslissingen te kunnen nemen.

BENT U EEN ONDERNEMING?

BENT U EEN ONDERNEMING?

Een financiële analyse of een uitgebreid adviesrapport, een collectief pensioen voor uw medewerkers of individuele ondersteuning. Eén van onze sterke punten is u wegwijs maken in de (complexe) wereld van financiële oplossingen.

BENT U PARTICULIER?

BENT U PARTICULIER?

Vermogensopbouw, pensioen, schenkingen, hypotheek; welke financiële keuzes maakt u? En wat zijn de consequenties voor later? Pura biedt de zekerheid van een goede financiële planning. Geen onnodige ballast. Persoonlijk en realistisch.

Contact Pura