Pensioen

Iedereen heeft wel gehoord van pensioen, maar wat is pensioen nu precies?
Pensioen is een “inkomensverzekering” waarmee een inkomen wordt verzekerd dat wegvalt als gevolg van ouderdom, arbeidsongeschiktheid of overlijden. Het is belangrijk om op tijd stil te staan bij uw pensioen! Hoe is dit voor u geregeld? Wat zijn de mogelijkheden met uw pensioen? Wat zijn uw inkomsten bij het bereiken van uw pensioengerechtigde leeftijd? Als u met pensioen gaat wilt u vanzelfsprekend weten wat u kunt verwachten. Onze ervaring is dat veel mensen verdwalen in het doolhof van pensioen door de vele mogelijkheden die er zijn.

Pura is een onafhankelijk gespecialiseerd advieskantoor en kan u hierdoor voorzien van een op maat gemaakt pensioenadvies. Wilt u een goed passend pensioenadvies neem dan nu nog contact met ons op!

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. De kosten van dit gesprek nemen wij voor onze rekening.

Onze keurmerken

Onze keurmerken

Pura is een professioneel financieel advieskantoor. Voor het uitoefenen van ons bedrijf is Pura in het bezit van alle - conform de Wet op het Financieel Toezicht - voorgeschreven vergunningen van de Autoriteit Financiële Markten. Wij zijn ingeschreven onder vergunningsnummer 12020678.

Goed geregeld met elkaar!

Contact Pura