Pensioencommunicatie

Wat moet u als werkgever weten over de Wet Pensioencommunicatie?
In de Wet Pensioencommunicatie staat het perspectief van de pensioendeelnemer centraal.
Het doel van pensioencommunicatie is dat uw werknemer weet hoeveel pensioen hij/zij kan verwachten en na kan gaan of dit voldoende is. Uw werknemer wordt zich op deze manier bewust van de risico’s en de kosten van de pensioenvoorziening. Hierdoor kan uw werknemer op tijd de nodige acties ondernemen.
Werkgevers krijgen door de Wet Pensioencommunicatie steeds meer verantwoordelijkheid richting hun werknemer, vooral wat betreft het stimuleren van pensioenbewustzijn.

Wij zijn gespecialiseerd in pensioenadvies. Ook zijn wij aangesloten bij financieel platform Mijngeldzaken.nl. Dit consumentenplatform heeft de PensioenWegwijzer 2016 gewonnen. Een prijs om trots op te zijn!
Voor een goed, duidelijk en onafhankelijk pensioenadvies, onder andere gericht op de Wet Pensioencommunicatie, neemt u contact met ons op. Wij zijn er voor u!

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. De kosten van dit gesprek nemen wij voor onze rekening.

Onze keurmerken

Onze keurmerken

Pura is een professioneel financieel advieskantoor. Voor het uitoefenen van ons bedrijf is Pura in het bezit van alle - conform de Wet op het Financieel Toezicht - voorgeschreven vergunningen van de Autoriteit Financiële Markten. Wij zijn ingeschreven onder vergunningsnummer 12020678.

Goed geregeld met elkaar!

Contact Pura