Vermogensstrategie

Uw inkomen wordt gevormd door arbeidsinkomsten en/of vermogen. Maar welke vermogensstrategie kiest u eigenlijk? Heeft u hier al weleens over nagedacht?
Wij zijn gespecialiseerd in het geven van een planmatig overzicht van uw financiële mogelijkheden. Belangrijk is om controle te houden over uw vermogen. Wat houdt u netto per maand over om van te leven? Welke toekomstwensen heeft u? Met welke risico’s moet u rekening houden.

Pura heeft alles in huis om u te voorzien van een goede, duidelijke en passende vermogensstrategie! Hierbij houden wij vanzelfsprekend rekening met uw vermogenssituatie en bespreken met u welke mogelijkheden er zijn om hier op een zo efficiënt mogelijke wijze mee om te gaan. Wij stellen voor u een financieel plan op en begeleiden u graag in een passende vermogensstrategie!

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. De kosten van dit gesprek nemen wij voor onze rekening.

Onze keurmerken

Onze keurmerken

Pura is een professioneel financieel advieskantoor. Voor het uitoefenen van ons bedrijf is Pura in het bezit van alle - conform de Wet op het Financieel Toezicht - voorgeschreven vergunningen van de Autoriteit Financiële Markten. Wij zijn ingeschreven onder vergunningsnummer 12020678.

Goed geregeld met elkaar!

Contact Pura