Onze diensten

Pura is een financieel advieskantoor dat gespecialiseerd is in het geven van onafhankelijk financieel advies op diverse gebieden. Wij sluiten geen producten voor u af. Hierdoor is onze onafhankelijkheid gegarandeerd. Daardoor heeft u de zekerheid dat er niet wordt toegewerkt naar een bepaalde productoplossing. Wij zijn u graag van dienst met vragen over onder andere:

Financiële planning

Breng uw financiële situatie voor nu en later in kaart.
Wij geven u duidelijk financieel inzicht!

Pensioen
advies

Gaat u met pensioen of wilt u eerder stoppen met werken?
Wij rekenen uw financiële mogelijkheden uit!

Pensioen
communicatie

Verbeter de communicatie over pensioen en daarmee het pensioenbewustzijn bij uw werknemers. Wij helpen u graag hierbij!

Arbeids
ongeschiktheid

Wilt u informatie over de financiële gevolgen bij arbeidsongeschiktheid?
Wij geven u financieel advies over de gevolgen en maatregelen die genomen kunnen worden!

Vermogens
strategie

Hoe houdt u uw vermogen in stand en hoe kunt u dit verder laten groeien?
Wij brengen uw vermogenssituatie in kaart. Laat ons u adviseren over de mogelijkheden!

Overlijdens
risico

Naast de emotionele gevolgen kan een overlijden ook veel financiële
gevolgen hebben. Wij maken inzichtelijk wat uw financiële situatie is na een overlijden.

Als gespecialiseerd financieel advieskantoor vinden wij het belangrijk dat u weet wat u van ons kunt verwachten. Voor een goed onafhankelijk financieel advies vinden wij een goede voorlichting over onze werkwijze en onze financiële diensten vanzelfsprekend. Informatie hierover treft u aan in onze dienstverleningsdocumenten.

Uit hoofde van de WFT (Wet Financieel Toezicht) zijn wij verplicht deze documenten aan u uit te reiken. Wij hebben echter zeer beperkte invloed op de inhoud hiervan. Omdat wij niet bemiddelen bij het afsluiten van producten hanteert Pura een afwijkende manier van werken. Bovendien gaan wij altijd uit van een integrale analyse. Wij bieden u advies dat niet standaard of bij voorbaat is gericht op de aanschaf van financiële producten. Onze werkwijze sluit wat ons betreft niet aan bij de gestandaardiseerde tekst van het AFM-document. Na onze kennismaking ontvangt u een persoonlijke opdracht tot dienstverlening. Hierin worden onze afspraken duidelijk vastgelegd.

Dienstverleningsdocumenten

Onze keurmerken

Onze keurmerken

Pura is een professioneel financieel advieskantoor. Voor het uitoefenen van ons bedrijf is Pura in het bezit van alle - conform de Wet op het Financieel Toezicht - voorgeschreven vergunningen van de Autoriteit Financiële Markten. Wij zijn ingeschreven onder vergunningsnummer 12020678.

Goed geregeld met elkaar!

Contact Pura