Neem contact op

Pensioenadvies

Wil jij later van je pensioen genieten en heb je niet goed in beeld hoe je er financieel voor staat? Dan is het de hoogste tijd om er eens goed voor te gaan zitten. Met het heldere pensioenadvies van Pura weet je hoeveel je straks te besteden hebt. Dit biedt financiële rust én de mogelijkheid om op tijd bij te sturen.

Onafhankelijk pensioenadvies

Veel mensen vinden pensioen een ingewikkeld onderwerp. Ze krijgen moeilijk grip op hoe ze ervoor staan, maar winnen geen advies in. Misschien heb jij tot nu toe ook geen actie ondernomen omdat je het idee hebt dat je pensioen onvoorspelbaar is of omdat je opziet tegen het verzamelen van je financiële gegevens.

Wij geloven dat pensioen helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn en helpen je graag de touwtjes in handen te nemen. Door op tijd na te denken over je pensioen sta jij er later financieel goed voor.

Onze dienstverlening

Op basis van jouw financiële gegevens berekenen wij hoe hoog jouw netto-inkomen is als je met pensioen gaat. We vergelijken dit met jouw doelen. Hoe zie jij jouw leven als pensionado voor je en wat is hier financieel voor nodig? Als het pensioeninkomen voldoende is, dan biedt dit jou financiële rust. Als het onvoldoende is, dan adviseren we jou hoe je dit inkomen kunt aanvullen. Eventueel bemiddelen we ook bij het afsluiten van de geadviseerde financiële producten.

Hiervoor kun je bij Pura terecht:

Financieel inzicht
Aanvragen van pensioen bij je huidige pensioenuitvoerder
Advies over de beste keuzes binnen de pensioenregeling van je werkgever
Bemiddelen van een lijfrente- en/of beleggingsrekening of een overlijdensrisicoverzekering
Vergelijking tussen verschillende aanbieders en producten
Een second-opinion waarbij we als onafhankelijke pensioendeskundige optreden
Wat kost een pensioenadvies van Pura?
+
Wat moet ik meenemen naar een afspraak?
+

Maak een afspraak

Wil je zeker weten wat jouw netto-inkomen is als je met pensioen gaat en duidelijk antwoord op al jouw pensioenvragen? Maak dan een afspraak. Met het heldere en begrijpelijke pensioenadvies van Pura krijg jij de duidelijkheid waarnaar je op zoek bent.
Plan een kennismaking