Neem contact op

Over PURA

Pensioenadvies heeft bij veel mensen een stoffig imago, wat ons betreft geheel ten onrechte. Wij praten op een begrijpelijke manier over pensioen, geven persoonlijk advies en helpen onze klanten hun pensioendoelen te behalen. Als je dan tijdens een adviesgesprek de financiële zorgen weg kunt nemen, en soms zelfs letterlijk de tranen over de wangen ziet rollen, dan is dat de kroon op ons werk. Ons doel is immers het geven van financiële rust door middel van helder en persoonlijk pensioenadvies.

Over Jack

Jack is zelfstandig pensioenadviseur en heeft tot 2010 gewerkt als financieel adviseur, financieel planner en pensioenconsultant. In 2010 heeft hij Pura opgericht om dichter bij zijn klanten te staan om zo het pensioenadvies écht persoonlijk te kunnen maken. Jack is gecertificeerd financieel planner (CFP®) en laat zich regelmatig bijscholen om altijd actueel pensioenadvies te kunnen geven. Hij deelt zijn kennis met andere (toekomstige) pensioenadviseurs als trainer van diverse pensioenopleidingen.  

Jack houdt ervan om moeilijke onderwerpen op een begrijpelijke manier uit te leggen en klanten te ondersteunen bij het maken van ingrijpende persoonlijke en financiële beslissingen. Hij houdt van persoonlijk contact, is eerlijk en erg betrokken.

Over Angenita

Angenita is de administratieve kracht achter Pura. Sinds 2016 werkt ze samen met Jack en zorgt ze voor het verzamelen van de benodigde informatie, het plannen van de afspraken, het opstarten van adviesdossiers en het verzorgen van de facturatie.

Angenita vindt het heerlijk om de administratie op orde te hebben en het gevoel te hebben dat alles goed is geregeld. Ze is een gezellige Brabantse Bourgondiër en houdt van overzicht en duidelijkheid.  

Jack en Angenita hebben samen drie kinderen en genieten in hun vrije tijd van hun gezin, lekker eten, goede boswandelingen en uitdagende fietstochten.

Samenwerking

We werken samen met een vertrouwd netwerk van freelance experts om onze cliënten van deskundig advies te kunnen voorzien. Zo werken we regelmatig samen met bijvoorbeeld fiscalisten en juristen om ons advies zorgvuldig te onderbouwen.

Bekijk onze werkwijze

Wil je weten hoe wij te werk gaan?

Wat zeggen onze relaties?

Review 1

REVIEW TXT 1

Review 2

REVIEW TXT 2

Review 3

REVIEW TXT 3

Review 4

REVIEW TXT 4

Review 5

REVIEW TXT 5

Review 6

REVIEW TXT 6

Review 7

REVIEW TXT 7

Banner Advieskeuze.nl