Neem contact op

Over PURA

Pura is een advieskantoor gespecialiseerd in financiële planning en pensioenadvies.

Ons doel is om, door onze ruime kennis van zaken en ervaring, met je mee te denken over jouw financiële situatie en dit op een duidelijke en begrijpelijke manier met je in kaart te brengen.

In de praktijk is er financieel vaak meer mogelijk dan vooraf gedacht. Of je nu als particulier op zoek bent naar bijvoorbeeld de mogelijkheden om eerder te stoppen met werken, minder te gaan werken, financiële rust te vinden, of als werkgever op zoek bent naar een gedegen pensioenadvies voor je medewerkers of pensioencommunicatie.

Bij Pura ben je aan het juiste adres. Wij werken hard voor onze klanten.

No-nonsense, eerlijk en transparant, daar draait het om!

Over Jack


Ik ben Jack van Dongen, getrouwd met Angenita en trotse vader van dochters Noé en Naline en zoon Stasz. In mijn vrije tijd stap ik graag op de fiets, zowel op de racefiets als mountainbike. Ook wandel ik graag in de bossen.


Pura is in 2010 door mij opgericht. Ons bedrijf is gevestigd in Oosterhout. Na jaren werkzaam te zijn geweest als financieel adviseur, financieel planner en pensioenconsultant heb ik de stap genomen om volledig zelfstandig verder te gaan.

Ik heb een passie voor het vereenvoudigen van complexe materie en doe niets liever dan het helpen van onze relaties om de juiste financiële en levensbeslissingen te nemen. Ook geniet ik ervan om met mensen te werken en houd van persoonlijk contact. Ik ben eerlijk, kan slecht tegen onrecht en kom mijn afspraken na.

Door de groei van ons bedrijf word ik sinds september 2016 ondersteund door mijn vrouw Angenita. Ze is jarenlang werkzaam geweest als schadebehandelaar bij een volmachtkantoor en een tussenpersoon. De financiële wereld is dus niet vreemd voor haar!

Ons Team & Netwerk

Ons team bestaat uit een combinatie van (freelance) experts, ieder een topper in zijn of haar eigen vakgebied. Omdat wij het beste voor onze cliënten willen, kiezen we bewust voor een netwerk van freelancers. Op deze manier kunnen we de kwaliteit waarborgen en altijd afstemmen op de gewenste situatie. In de loop van de jaren hebben we een netwerk zowel binnen als buiten de financiële sector opgebouwd om jou te kunnen geven wat je nodig hebt.

Contact Opnemen

Direct een persoonlijk advies nodig?

Wat zeggen onze relaties?

Review 1

REVIEW TXT 1

Review 2

REVIEW TXT 2

Review 3

REVIEW TXT 3

Review 4

REVIEW TXT 4

Review 5

REVIEW TXT 5

Review 6

REVIEW TXT 6

Review 7

REVIEW TXT 7

Banner Advieskeuze.nl