Dit zijn wij!

Pura is in 2010 door mij, Jack van Dongen, opgericht. Ons bedrijf is gevestigd in Oosterhout. Na jaren werkzaam te zijn geweest als  financieel adviseur, financieel planner en pensioenconsultant heb ik de stap genomen om volledig zelfstandig verder te gaan. Een jarenlange droom die ik heb waargemaakt.

Ik ben er trots op dat ik de beschermde titel FFP (Federatie Financieel Planner) mag dragen. Waarom ik gecertificeerd financieel planner ben geworden? Ik wil u laten zien dat er financieel vaak meer mogelijk is dan verwacht. Door op een juiste manier met uw vermogen om te gaan, kunt u een leven leiden zoals u dat graag wilt. Ik zal al uw financiële mogelijkheden in kaart brengen. U hoeft zich daardoor geen zorgen te maken of financieel alles goed geregeld is. Ik wil u begeleiden in het vinden van financiële rust. Ik luister naar u! In alle eerlijkheid zal ik u vertellen wat uw mogelijkheden zijn. Ik zal voor u een financieel plan opmaken dat u rust, inzicht en vertrouwen geeft!

Door de groei van ons bedrijf word ik sinds september 2016 ondersteund door mijn echtgenote Angenita van Dongen. Angenita is de afgelopen jaren werkzaam geweest als schadebehandelaar bij een volmachtkantoor en een tussenpersoon. De financiële wereld is dus niet vreemd voor haar!

Wij zijn er voor u

Ons doel is om door onze ruime kennis van zaken en ervaring met u mee te denken over uw financiële situatie en dit op een duidelijke en begrijpelijke manier met u in kaart te brengen. Doordat wij als onafhankelijk financieel advieskantoor werken zal ons advies ondersteunend zijn bij het nemen van uw beslissing. Wat vooral telt, is dat wat u belangrijk vindt! Wat zijn uw wensen en welke dienstverlening wenst u van ons te ontvangen? Pura biedt u een praktische en heldere aanpak. Daarom zijn wij aangesloten bij advieskeuze.nl.

pura-financieel-advies

PERSOONLIJK

Door de persoonlijke betrokkenheid en ervaring van Jack van Dongen bent u er zeker van dat uw zaken deskundig en voortvarend aangepakt zullen worden. Wij bieden u inzicht in uw persoonlijke situatie, beoordelen de risico’s en brengen uw wensen en doelstellingen in kaart.

UNIEK

Iedere individu is uniek en heeft unieke wensen en doelstellingen. Wij stellen de juiste vragen en zijn gericht op het behalen van uw doelen. Steeds opnieuw zoeken we naar de oplossing die het beste bij u past.

REALISTISCH

Bij Pura denken wij in financiële oplossingen voor ondernemers, ondernemingen en particulieren met een realistische kijk op de mogelijkheden.

ADVIES

Pura staat voor duidelijk, eerlijk en onafhankelijk financieel advies. Het draait immers om u!

Maak kennis met Jack, jouw financieel adviseur!

 • Jack van Dongen FFP
  Jack van Dongen FFP

  Jack heeft een enorme rugzak vol ervaring. Was eerder actief als adviseur, financieel planner en pensioenconsultant. Werkt sinds september 2010 volledig zelfstandig. Staat met beide benen op de grond en gaat met passie voor het beste resultaat. Hij geniet van een mooie tocht op zijn wielrenfiets of mountainbike.

Banner Advieskeuze.nl

DIRECT EEN PERSOONLIJK ADVIES NODIG?

Reviews van onze klanten

 • Ik ben erg blij met de werkwijze en het advies van de adviseur. Hij heeft mijn pensioenvraag direct opgelost met een goed voorstel. De adviseur geeft financieel advies in begrijpelijke taal en zorgde ervoor dat ik toegang heb tot een eigen online omgeving die inzicht geeft in al mijn geldzaken en waarin ik zelf mijn toekomstplaatje kan bijstellen.

  Manon d. J. 15-07-2016
 • Was very helpful and also responded quickly to follow up questions in a detailed manner.

  Stuart 9-6-2016
 • Wist waarover hij het had, praatte makkelijk en kon goed uitleggen wat ik wilde horen.

  Maurice 10-02-2016
 • De adviseur legt rustig alle mogelijkheden uit, zodat je gefundeerde financiele keuzes kunt maken.

  Anoniem 15-11-2015
 • Goede inschatting en inleving met kennis van zaken in onze financiële situatie.

  Luuk 2-10-2015
 • Adviseur had een luisterend oor / kon zich volledig inleven in mijn situatie / had verstand van zaken / was heel duidelijk in zijn uitleg over de voor- en nadelen.

  TP 3-9-2015
 • De adviseur komt al jaren bij mijn familie wanneer wij vragen hebben op financieel gebied en is erg deskundig, betrouwbaar, vriendelijk en geïnteresseerd. Hij legt zaken duidelijk en eenvoudig uit waardoor ik een juiste keuze heb kunnen maken mbt mijn financiële situatie.

  Kim 23-7-2015
 • De adviseur is kundig en heeft me op weg geholpen om de juiste keuzes te maken (wil korter gaan werken). Hij gaf me inzicht in de gevolgen van deze stap.

  Bas Klazen 22-12-2016
 • Luisterde goed naar hetgeen ik wilde weten en hoe mijn situatie is. Vandaar uit heeft hij een diverse adviezen gegeven en een financieel plan gemaakt.

  Rini 16-01-2017
 • perfekte uitleg, goede nabehandeling,afspraken nagekomen,duidelijke uitleg

  Wim 20-02-2017
 • De adviseur heeft duidelijk begrepen wat het beste voor mijn situatie was

  Peter 18-03-2017
 • Luisterde goed naar hetgeen wij wilde weten en hoe onze situatie is. en heeft daar een voor ons duidelijk plaatje bij gemaakt.

  Michel 23-03-2017
 • De adviseur begreep mijn situatie heel goed en kon hierdoor goed adviseren

  Gert 24-03-2017
 • Ben super geholpen, alles is nu duidelijk voor mij en daar ben super blij mee!

  Anoniem 02-12-2016
 • De adviseur had zich goed voorbereid met de door ons vooraf verstrekte informatie. Hij heeft onze vragen kunnen beantwoorden en goede adviezen gegeven.

  Anoniem 01-08-2017
 • De adviseur heeft zich snel maar terdege verdiept in mijn complexe financiële situatie. Hij heeft inzicht gegeven in de impact van bepaalde keuzes, o.a. voor belasting en risico's. Aanbevelingen zijn omgezet in een aantal volgstappen m.b.t. pensioen-/lijfrente-regelingen, hypotheek en eigen middelen, die we nu zelf uitvoeren. Al met al ga ik nu met vertrouwen de financiële toekomst tegemoet.

  Hans 13-06-2018
 • Duidelijk antwoord op de gestelde vragen, goede uitleg van de website. Alle openstaande punten direct verwerkt tijdens gesprek.

  Ronald 24-08-2018
Contact Pura