ondernemingen

Een financiële analyse of een uitgebreid adviesrapport, een collectief pensioenadvies voor uw medewerkers of individuele ondersteuning op het gebied van pensioen nodig? Eén van onze sterke punten is u wegwijs maken in de (complexe) wereld van financiële oplossingen.

Wij delen financiële kennis met u

Pensioen is best een lastige materie. Zeker voor de meeste medewerkers die er niet dagelijks mee te maken hebben. Als financiële experts delen wij graag onze kennis. Wij vinden het erg belangrijk om helder en duidelijk te communiceren over een pensioen dat past bij uw onderneming en de persoonlijke situatie van elke medewerker. Of het nu gaat om een collectieve pensioenregeling, om individuele pensioen ondersteuning of om pensioencommunicatie: Pura biedt u dienstverlening op maat.

BENT U ONDERNEMER?

BENT U ONDERNEMER?

Een oudedagsvoorziening, arbeidsongeschiktheid, nabestaandenpensioen, verzekeringen en het afdekken van financiële risico’s; u vindt het belangrijk om alle zaken op financieel vlak goed te regelen, maar het kost tijd en het is soms best lastig om inzicht te hebben en de juiste beslissingen te kunnen nemen.

BENT U EEN ONDERNEMING?

BENT U EEN ONDERNEMING?

Een financiële analyse of een uitgebreid adviesrapport, een collectief pensioen voor uw medewerkers of individuele ondersteuning. Eén van onze sterke punten is u wegwijs maken in de (complexe) wereld van financiële oplossingen.

BENT U PARTICULIER?

BENT U PARTICULIER?

Vermogensopbouw, pensioen, schenkingen, hypotheek; welke financiële keuzes maakt u? En wat zijn de consequenties voor later? Pura biedt de zekerheid van een goede financiële planning. Geen onnodige ballast. Persoonlijk en realistisch.

Contact Pura