Neem contact op

Wat is mogelijk (zakelijk) ?

Wat kost pensioenadvies voor medewerkers?


Onafhankelijk pensioenadvies is maatwerk. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek ontvangen wij graag een aantal gegevens van u. U ontvangt dan van ons een voorstel voor het verzorgen van het pensioenadvies. Deze prijs wordt vastgesteld door een open calculatie waarin de werkzaamheden, geschatte uren en kosten worden vermeld. In onze prijsopgave geven wij u ook de mogelijkheden en kosten voor pensioenbeheer en communicatie richting uw werknemers weer. U bepaalt daarna of u van onze dienstverlening gebruik wenst te maken of niet.

Of het nu gaat over het opstarten van een nieuwe pensioenregeling, het verlengen van uw pensioenregeling of het aanpassen van uw regeling, bij Pura bent u aan het juiste adres.

Vraag hier meer informatie aan voor een onafhankelijke en gedegen pensioenadvies.

Pensioenbeheer

Het pensioen is een belangrijke en kostbare arbeidsvoorwaarde voor u en uw werknemers. Goed pensioenbeheer is belangrijk voor nu, maar zeker ook voor later. Door uw pensioenbeheer uit te besteden aan Pura verloopt uw pensioenadministratie soepel en foutloos en voorkomt u mogelijke nadelige financiële gevolgen. Speciaal voor werkgevers hebben wij een tweetal pakketten ontwikkeld waarmee wij u kunnen ondersteunen.

Vraag hier meer informatie aan voor het professioneel beheer van uw pensioenregeling.

Pensioencommunicatie

Zijn uw medewerkers het “pensioen-spoor” bijster? Is er onduidelijkheid over uw pensioenregeling of wilt u uw medewerker informeren over veranderingen in de pensioenregeling.

Neem dan hier vrijblijvend contact met ons op om uw pensioenregeling helder en duidelijk uit te leggen.

Zo kunnen wij bijvoorbeeld een pensioen-infographic of informatiebijeenkomst verzorgen. We zorgen ervoor dat uw medewerkers (nog) meer betrokken raken bij hun eigen financiële toekomst. Onze interactieve aanpak is anders en wordt ervaren als zeer helder!

Financieel inzichtgesprekken voor duurzame inzetbaarheid

Op pensioengebied verandert er veel. De AOW-leeftijd wordt uitgesteld, pensioenfondsen zijn aan het korten op uitkeringen en pensioenregelingen moeten worden aangepast aan de nieuwe regels en afspraken. Al die maatregelen grijpen op elkaar in en de financiële gevolgen zijn moeilijk te overzien.  Pura geeft Persoonlijk Financieel Inzicht aan uw medewerkers. We zorgen ervoor dat de medewerkers meer inzicht, overzicht en uitzicht krijgen als het gaat om hun financiële situatie en mogelijkheden. Op deze manier zijn zij makkelijker in staat om hun voornemens om te zetten in daden en duurzame gedragsverandering.

Vraag hier meer informatie aan voor het verzorgen van waardevolle financieel inzichtgesprekken.

Contact Opnemen

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek